Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині точилися бої (ФОТО)

18 серпня 2014 р., 16:41

Нещодавно боксери боролися за першість у товариських іграх.

 
У суботу, 16 серпня, в селищі Великий Бичків, що на Рахівщині, відбулась товариська зустріч боксерів з різних населених пунктів області. Зокрема в поєдинках взяли участь 25 спортсменів віком від 11 до 26 років з Ужгорода, Мукачева, Буштина та Солотвина.

Тячівський район на змаганнях представили юні боксери з Буштина, а саме наймолодший з усіх учасників Герчак Дмитро (11 р.), Хомечко Олександр (12 р.) та Шпілька Юрій (15 р.) з Руського Поля. Крім того участь у суперництві прийняли спортсмени боксерського клубу «Пантера» з селища Солотвино, зокрема Паук Севастіан (15 р.), Рябушко Роберт (15 р.), Мотре Григорій (17 р.) та Кошут Василь (24 р.).



Як зауважив завідувач сектору з питань розвитку фізичної культури та спорту райдержадміністрації Василь Герчак, наші боксери успішно виступили на змаганнях, показали хороші бойові навики та набули нового досвіду, що позитивно відобразиться в подальших поєдинках хлопців. Крім того зауважив, що на змаганнях була присутня приємна, дружня атмосфера, тож всі учасники отримали масу позитивних емоцій та залишились задоволеними.

- Наразі необхідно прикласти максимум зусиль для розвитку цього мужнього виду спорту на Тячівщині, адже, незважаючи на відсутність необхідної інфраструктури, в районі виростають перспективні боксери, - наголосив Василь Герчак.
Крім того всі учасники спортивного дійства висловили вдячність голові селищної ради Великого Бичкова Одарці Зеленко за теплий прийом та особливе сприяння у проведенні змагань.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp