Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбудеться "Відкритий Чемпіонат з Кіокушин карате WKB"

4 квітня 2019 р., 12:10

Чемпіонат відбудеться 6 квітня у у СК "Zinedine".

6 квітня у СК «Zinedine» відбудеться перший «Відкритий Чемпіонат Закарпатської області з Кіокушин карате WKB» серед дітей, юнаків та юніорів. У заході візьмуть участь не лише закарпатські каратисти, а й гості з інших регіонів України. Зокрема очікується візит команд із Полтавської, Тернопільської та Херсонської областей.

Учасники змагатимуться у категоріях "PRO" - для досвідчених спортсменів, та "Білий тигр" - для новачків. Організатор заходу – Закарпатський осередок «Всеукраїнського об’єднання Кіокушин БуДо Карате».

За словами головного організатора змагань Шандри І.М.: «Це перший чемпіонат з Кіокушин карате WKB, який відбудеться в Ужгороді, і в планах зробити його традиційним. Нашим завданням є популяризація цього виду спорту, налагодження дружніх стосунків серед спортсменів різних федерацій та регіонів України, а також пропаганда фізичного розвитку і здорового способу життя загалом».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp