Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві продовжують облаштовувати нову набережну

4 квітня 2019 р., 12:35

На набережній Латориці роблять велодоріжку.

Минулого тижня роботу повноцінно відновлено на ділянці поблизу скверу по вулиці Валенберга. Тут вже почали асфальтувати велодоріжку.

Згідно проведених тендерних закупівель управлінням міського господарства заключено договір з підрядною організацією на об’єкті будівництва “Реконструкція велосипедної доріжки на ділянці діл.км 1+566-км 2+642 від вул.Берегівська об’їзна до вул.Космонавта Беляєва у м.Мукачево”.

Робочим проектом передбачено відновлення покриття велосипедної доріжки шляхом розбирання залишків асфальтобетону, вирівнювання щебеневої основи з додаванням нового щебеневого матеріалу та влаштування покриття із гарячого дрібнозернистого асфальтобетону. Довжина велодоріжки становитиме 965 м. На початку ділянки місці існуючих сходинок передбачено влаштувати пандус довжиною 7,5 м з поручнями.

Також проектом передбачено вздовж велосипедної доріжки влаштувати лавочки та урни – 23 шт. на площадках із плитки.

Працівники підрядної організації влаштують зовнішнє освітлення встановлять 23 5-ти метрових опор освітлення в комплекті з енергозберігаючими світлодіодними світильниками потужністю 2х50 Вт.

В минулі роки велодоріжку вже зведено на набережній зі сторони Паланківського мосту, а також в межах парку «Перемога», повідомила “Карпатському об’єктиву” Мукачівська міськрада.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp