Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачівських рятувальників тепер є новенький автомобіль

4 квітня 2019 р., 15:30

Мукачівським рятувальникам видалу нову пожежену машину.

 

4 квітня автопарк мукачівських вогнеборців поповнився черговим пожежним автомобілем. Рятувальники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево отримали на озброєння Меrcedes-Benz NSL 24, який приїхав до закарпатських вогнеборців з Німеччини за сприяння організації «МЕЙН Груп Україна» (м. Київ).

Сьогодні в урочистій обстановці, за участі керівництва Управління ДСНС України у Закарпатській області, особового складу 2-го державного пожежно-рятувального загону м. Мукачево, представники цієї організації вручили ключі та пакет документів на автомобіль мукачівським вогнеборцям.

Рятувальники подякували усім, хто долучився до цієї акції та запевнили, що цей пожежний автомобіль буде надійно захищати мешканців м. Мукачево від небезпек, пов’язаних із вогняним лихом.

Для довідки: Пожежний автомобіль Меrcedes-Benz NSL 24 вивозить 1600 літрів води та 300 л. піноутворювача, обладнаний генератором на 380-220 v. Вже найближчим часом його буде доукомплектовано пожежно-рятувальним обладнанням та поставлено на бойове чергування.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp