Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Порошенка заявили, що Зеленський уникає обстеження на наркотики

4 квітня 2019 р., 23:35

Штаб Порошенка зробив нову заяву про дебати.

У штабі президента заявили, що Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

У штабі кандидата у президенти, чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що кандидат у президенти Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики. Про це повідомляється на сайті штабу.

У заяві сказано, що власник лабораторії Eurolab, у якій кандидатам у президенти запропонували здати аналізи у штабі Зеленського, симпатизує шоумену.

"Ділитися аналізами зі своїми прихильниками - безумовне право кандидата Володимира Олександровича Зеленського. Але слід брати до уваги, що власник лабораторії "Євролаб" Андрій Пальчевський є політично заангажованою "зіркою", який відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського", - сказано в повідомленні.

"Сенс же медичної експертизи полягає в її об'єктивності, неупередженості та довірі з боку суспільства. Саме такого обстеження з незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський", - сказано в повідомленні штабу.

Раніше стало відомо, що Порошенко о 09:00 5 квітня готовий разом із Зеленським пройти обстеження в медичному пункті стадіону Олімпійський для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp