Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі поранено двох українських військових

5 квітня 2019 р., 19:56

У зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі під час бойових дій у п'ятницю, 5 квітня, поранено двох українських військовослужбовців.

Про це інформує прес-центр ООС у Facebook.З початку поточної доби сепаратисти вісім разів обстріляли позиції українських військ, з них чотири рази - із застосуванням озброєння, забороненого мінськими домовленостями.Також противник вів вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї.Зокрема, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Східсепаратисти шість разів обстріляли українські опорні пункти з мінометів калібру 120 мм - в районі населених пунктів Водяне та Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм і великокаліберних кулеметів - поблизу села Лебединське; з озброєння бойової машини піхоти БМП-2, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Павлополя; зі снайперської зброї - поблизу Мар'їнки та Новотроїцького.У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ сепаратисти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів - в районі Новоолександрівки; з великокаліберних кулеметів - поблизу селища міського типу Південне.В результаті обстрілу ворожих снайперів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.Напередодні стало відомо, що снайпер сепаратистів обстріляв блокпост КПВВМар'їнка в Донецькій області. В результаті старший лейтенант ДПСУ отримав поранення в ногу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp