Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський ломбард рятували від спустошення (ФОТО)

18 серпня 2014 р., 19:32

Це відбулося у рамках навчань.

 
На базі одного з охоронюваних об’єктів працівники держслужби відпрацьовували затримання псевдо крадія.

Днями в Ужгороді держохоронці провели оперативно-технічні навчання. Метою таких навчань є відпрацювання ситуацій, під час яких зловмисники намагаються заподіяти шкоду оточуючим, або ж просто мають на меті неправомірне заволодіння чужим майном. Цього разу завдання полягало у втихомиренні «крадія», який намагався пограбувати ломбард.

Охоронець затримав порушника та викликав наряд групи затримки, який прибув на місце за три хвилин.

«Такі навчання дають змогу перевірити підготовку працівників та їх реакцію на непередбачувані події, які трапляються щодня, адже все відбувається як на реальному спрацюванні. Група Затримки отримує справжній виклик і кожного разу з об’єктів різної категорії ризику. Для кожного наступного завдання ми змінюємо сценарій проведення оперативно-технічних навчань, що дозволяє нам відпрацювати якомога більшу кількість ситуацій, у які можуть потрапити наші працівники. Це дає їм можливість у майбутньому швидше та краще зорієнтуватися під час реальної загрози та швидко прийняти правильне та безпечне для усіх рішення»- коментує полковник міліції, Андрій Литовченко, начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області.











Ернест Завадський, УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp