Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Франції знизилася активність "жовтих жилетів"

6 квітня 2019 р., 23:55

Маніфестація в ході 21-ї акції протесту стала найменш численною з моменту початку руху в листопаді 2018 року.

Акція "жовтих жилетів" у Франції в суботу, 6 квітня, стала найменш численною з моменту початку руху і зібрала по всій країні 22,3 тисячі осіб. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на французьке МВС.

Зазначається, що на вулиці Парижа вийшли 3,5 тисяч осіб.

При цьому минулої суботи, 30 березня, було зареєстровано 33,7 тисяч пікетників по країні в цілому, з них чотири тисячі в Парижі.

Організатори акції оскаржують дані МВС і стверджують, що 6 квітня на вулиці французьких міст вийшли 73,4 тисячі осіб. Під час попередньої акції вони нарахували 102,7 тисяч учасників.

До завершення акції поліція Парижа інформувала про 43 затриманнях.

За даними ЗМІ, серйозних інцидентів в столиці не зареєстровано. Зіткнення маніфестантів з силами порядку відбулися в Руані. Деякі ускладнення були відзначені в Ліллі.

Нагадаємо, в першій акції "жовтих жилетів" 17 листопада 2018 року брали участь близько 300 тисяч осіб.

Великомасштабні протести почалися у Франції з вимоги не підвищувати податок на паливо і ціни на бензин. Учасники руху продовжують виходити на вулиці по всій країні, незважаючи на оголошені керівництвом Франції заходи для заспокоєння обстановки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp