Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дороги - одна з найгостріших проблем краю, яку порушують депутати облради на кожній сесії

8 квітня 2019 р., 18:50

Депутати обласної ради на пленарних засіданнях із власної ініціативи чи на прохання жителів краю вносять депутатські запити з наболілих питань життя нашого краю. Серед них - погані дороги.

Так, депутати Василь Дем’янчук, Василь Худинець, Василь Федурцьо та Денис Ман у ході 14 –ї сесії облради звернулися із спільним запитом, в якому наголосили, що жителі Тячівського району зверталися неодноразово з питання вкрай незадовільного стану відрізка автодороги державного значення Н09 Мукачево‒Рахів‒Богородчани –Івано-Франківськ‒ Рогатин‒Бібрка‒Львів, що проходить територією Тячівського району від смт. Буштино до смт.Солотвино, на якому проводиться капітальний ремонт упродовж багатьох років, а також мостів на цій ділянці дороги.

Тож обласні обранці ініціювали підготовку звернення до Кабінету Міністрів України та Служби автодоріг України для вжиття невідкладних заходів із якнайшвидшого виконання ремонтних робіт на даних об’єктах.

В іншому запиті ці депутати порушили питання про необхідність підготовки ще одного звернення до Кабінету Міністрів України стосовно включення у Перелік автодоріг загального користування державного значення дорогу, що веде до Міжнародного пункту пропуску, а саме: автодорогу місцевого значення у смт Солотвино, що пролягає від дороги державного значення Н09 Мукачево‒Рахів‒Богородчани –Івано-Франківськ‒ Рогатин‒Бібрка‒Львів по вул. Харківській протяжністю 1710 м та по вул. Сігетська протяжністю 1075 м, котра веде до Міжнародного пункту пропуску «Солотвино- Сігету-Мармацієй» (Румунія), та сприяння у виділенні коштів на її ремонт.

Обидва депутатські запити підтримано у сесійній залі та ухвалено відповідні рішення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp