Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Євросоюз продовжив на рік санкції проти Ірану

8 квітня 2019 р., 17:28

Санкції ЄС проти Ірану були введені ще в 2011 році.

Санкції передбачають заборону на поставки обладнання, яке може бути використане для репресій та стеження і стосуються 82 осіб.

Євросоюз продовжив на один рік санкції щодо Ірану, які були введені у зв'язку з порушенням прав людини в цій країні. Про це йдеться в заяві Ради ЄС, опублікованій у понеділок, 8 квітня.

Рада Європи нагадала, що санкції ЄС проти Ірану були введені в 2011 році. Вони діють відносно 82 осіб та однієї організації. Всім фігурантам цього чорного списку заборонений в'їзд на територію Євросоюзу, а їхні фінансові активи підлягають заморожуванню, якщо будуть виявлені в європейських банках.

Крім того, санкції передбачають заборону на поставки до Ірану устаткування, яке може бути використане для репресій всередині країни, а також для стеження за телекомунікаціями.

Нагадаємо, в січні Євросоюз запровадив нові санкції проти Ірану. Тоді обмеження були спрямовані проти іранських спецслужб "у зв'язку з їх злочинними намірами, які плануються на європейській території".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp