Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ректор УжНУ вже з’ясував, хто стоїть за «цілеспрямованою кампанією дискредитації вузу і його керівництва»

18 серпня 2014 р., 22:58

Володимир Смоланка каже, що адекватні люди сміються з сенсаційних новин про «проблеми в університеті»

В ексклюзивному інтерв’ю «Часу Закарпаття» ректор УжНУ Володимир Смоланка розповів, що останнім часом відбуваються події, які скидаються на цілеспрямовану дискредитацію вузу і насамперед його керівництва. Таким був його коментар у відповідь на запитання журналіста про поширення негативних публікацій про університет, які останнім часом стали доволі часто з’являтися на закарпатських інтернет-ресурсах.

«Хотів би спитати про дивні «новини» з життя УжНУ, які віднедавна хтось став розсилати ЗМІ з анонімної електронної скриньки. Маю на увазі повідомлення про «проблеми» в УжНУ: то держзамовлення, мовляв, не виконали, то заочників не добрали, то екзамени безпідставно відтермінували, то ще з чимось не справилися, і навіть, що ви – українофоб J. Причому автори таких інформацій чомусь підписуються псевдонімами. Хотілося б почути ваш коментар із цього приводу: хто це робить і для чого?

- Дійсно, на жаль, в останні тижні через деякі електронні засоби інформації розповсюджується відверта неправда про наш університет. Адекватні люди просто сміються з написаного, але це скидається на таку собі «цілеспрямовану кампанію» із дискредитації вузу, і в першу чергу, керівництва університету.

Автори матеріалів пишуть під вигаданими прізвищами або взагалі не підписуються. Але, повірте, завдяки хорошим відносинам із різними людьми нам вдалося розібратися з «механізмом» запуску цих речей.

Як з’ясувалося, працює над цим нечисленна групка осіб, уже знаємо, хто пише і хто «лобіює» розміщення цих опусів. На це все навіть не вартує звертати уваги, адже такі речі ніяким чином не позначаться на обраному колективом курсі університету».

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp