Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Кремлівські" ножі затримали на "Тисі"

10 квітня 2019 р., 10:05

Прикордонники спрацювали

Учора ввечері у пункті пропуску «Тиса» під час огляду легкового автомобіля «Suzuki» української реєстрації прикордонники виявили два ножі радянського виробництва. Автівкою до Угорщини прямував літній киянин. Під час перевірки транспортного засобу прикордонний наряд спільно зі співробітниками митниці помітили у багажному відділенні предмети, схожі на холодну зброю. Було прийнято рішення про виведення автівки з загального потоку руху та проведення поглибленого огляду, у результаті якого прикордонно-митна група виявила два ножі з серійним маркуванням. Ножі з зображенням російського Кремля та у спеціальних чохлах приховали серед особистих речей водія.

Виявлені предмети передано співробітникам Нацполіції для проведення подальшої експертизи. На адресу Ужгородського райвідділу Національної Поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».





Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp