Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оприлюднено результати мiжнародного конкурсу "Royal Beauty"

12 квітня 2019 р., 10:55

В Ужгороді відбувся Royal Beauty - Кубок Карпат 2019.

В Ужгородi вiдбувся Royal Beauty - Кубок Карпат 2019. Щорiчний Мiжнародний конкурс та виставка-ярмарок iндустрiї краси з року в рiк стає популярнiшим та збирає фахiвцiв iндустрiї краси кiлькох країн. Проходили усi заходи на територiї спорт-арени "Золота Гора" (с. Барвiнок).

У програмi цьогорiчного заходу традицiйно вiдбувалися конкурси професiоналiв та любителiв iндустрiї краси. Змагалися кращi перукарi, вiзажисти, майстри нiгтьової естетики з рiзних країн свiту та України. Оцiнювали роботи конкурсантiв професiйнi суддi мiжнародного класу.

«Вчетверте ми вже проводимо Royal Beauty - Кубок Карпат. Майстри приїхали не тiльки з цiлої України, але й з Угорщини та Румунiї,- розповiдає Аттiла Федик, один з органiзаторiв свят. - Цього року поменшало учасникiв перукарської майстерностi, але побiльшало фахiвцiв нiгтьової естетики i вiзажу. Загалом приїхало близько 200 майстрiв, вони могли змагатися одночасно у кiлькох номiнацiях. Найбiльше номiнацiй у нiгтовiй естетицi. Цього року це рекорд. i є новинка-- моделювання брiв. Лешмейкери (майстри з моделювання брiв) дуже чекали цього. По Українi цей напярмко стає дуже популярним. Суддi враженi рiвнем усiх майстрiв, дуже хорошi роботи».

Учасники показували свою майстернiсть у таких конкурсах: "жiноча зачiска", "чоловiча зачiска", "нiгтьова естетика", "моделювання брiв", "вiзаж". Не менш цiкавими були майстер класи вiд стилiста Валентина Ломова, зокрема, процес створення декiлькох вишуканих вечiрнiх образiв та сучасних експрес укладок. У програмi також авторське шоу феєричних зачiсок вiд вiдомого перукаря Adriana Popescu з Румунiї, яке завоювало всю Європу. А також модний показ дизайнера Viki Mindak Designer, кожна колекцiя якої складається з надзвичайно нiжних та смiливих образiв для нареченої.

Також вiдбулася виставка ярмарок iндустрiї краси Royal Beauty - Кубок Карпат де компанiї представляли свої новинки продукцiї. Наприкiнцi заходу органiзатори оголосили переможцiв конкурсу у кожнiй з номiнацiй. Переможцi Royal Beauty - Кубок Карпат 2019 отримали цiннi призи та подарунки вiд спонсорiв, а також кубки, медалi та грамоти за свої досягнення на чемпiонатi.

Окремо видiлили володарiв Гран-Прi. То ж найвищу нагороду отримали у номiнацiях: «Нiгтьова естетика»- Марина Миньо (Ужгород), «Моделювання брiв»- Ганн iсаєвич (Ужгород), «Вiзаж» - Анна Потурай (Львiв), «Перукарi» - Галина Солтис ( Львiв).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp