Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

САП відповіла на звинувачення НАБУ щодо Укроборонпрому

11 квітня 2019 р., 23:50

У САП відповіли на звинувачення НАБУ.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що узгодили 50 клопотань детективів про проведення обшуків, у тому числі, у Гладковських.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура у четвер, 11 квітня, відповіла на звинувачення НАБУ в саботажі розслідування корупції в Укроборонпромі. Відповідне повідомлення було опубліковане на сторінці САП у Facebook.

Зокрема, зазначається, що прокурори САП, розслідуючи факти корупції в Укроборонпромі, узгодили 50 клопотань детективів про проведення обшуків на об'єктах рухомого і нерухомого майна (в тому числі у Гладковських і посадових осіб держконцерну, у контролерів підприємств-постачальників), 21 клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів та три клопотання про арешт майна.

Крім того, затверджено постанову про запит у іншого органу кримінального провадження, що має відношення до розслідуваних НАБУ фактів.

Раніше в НАБУ заявили, що детективам було дано усну вказівку не згадувати у клопотаннях прізвище колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. У відповідь на це САП також опублікувала скан клопотання про обшук (на той момент проведеного) в фірмі, яка може бути причетна до розкрадань. При цьому у клопотанні фігурує ім'я Ігоря Гладковського.

Нагадаємо, глава САП Назар Холодницький кілька разів повідомляв про саботування розслідування справ про розкрадання в оборонці слідчими НАБУ. У САП також перерахували справи, які саботує НАБУ. Зокрема, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі перерахували корупційні справи, за якими немає прогресу, і звернулися до Ради громадського контролю НАБУ із закликом контролювати ситуацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp