Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США посилили санкції проти Венесуели

12 квітня 2019 р., 23:55

США ввели нові санкції проти Венесуели.

Вашингтон ввів обмеження проти компаній, які транспортують венесуельську нафту на Кубу.

США внесли в списки санкцій щодо Венесуели чотири компанії і дев'ять танкерів. Про це йдеться в повідомленні Мінфіну США, поширеному в п'ятницю, 12 квітня.

Зокрема, під санкції потрапили три ліберійські компанії - Jennifer Navigation, Lima Shipping і Large Range, і одна італійська - PB Tankers S.P.A.

Перераховані в списку танкери ходять під прапорами Мальти, Італії, Греції та Панами.

Як говориться в прес-релізі відомства, ці компанії "працюють в нафтовому секторі венесуельської економіки", а танкери перевозили нафту з Венесуели на Кубу.

Внесення до списку санкцій означає, що власність, яка знаходиться в США або у володінні або під контролем громадян США, і частки у власності цих компаній або інших компаній, які прямо або побічно володіли 50% і більше в цих фірмах, з цього моменту заблоковані.

Крім того, громадянам США забороняються будь-які угоди з цими компаніями.

Нагадаємо, в квітні Вашингтон ввів санкції проти двох компаній, які перевозили нафту з Венесуели на Кубу, і 34 танкерів венесуельської держкомпанії PDVSA.

Раніше в січні були введені обмеження проти PDVSA, яка володіє в США дочірньою нафтопереробною компанією Citgo Petroleum.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp