Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Крок до ефективного управління в місті Ужгороді» обговорили у Словаччині (ФОТО)

13 квітня 2019 р., 15:00

Відбулося це кілька днів тому

Усі аспекти ефективного презентування опанували працівники Ужгородської міської ради в ході дводенного, 11-12 квітня, чергового тренінгу, який проходив у Словаччині у рамках спільного проекту міст-побратимів Ужгорода та Кошице «Крок до ефективного управління в місті Ужгороді» за програмою SlovakAid. Безпосередні «двигуни» реалізації проекту – Агенція регіонального розвитку Кошице (керівник Ярослав Тешляр) спільно з комунальною установою Ужгородської міської ради «Агенція розвитку Ужгорода» (керівник Маріанна Собран).

{g}

Тренер навчання – представниця неурядової організації "Партнерство для демократичних змін" доктор філософії Зузанна Фіалова детально, в ході інтерактивних дискусій, рольових ігор, підготовки проектів та дискусійної панелі опрацювала з учасниками складові ефективних презентацій. Чого слід уникати при презентаціях, як до них добре підготуватися, фокусуватися на меті, які засоби використовувати для спонукання до дій або ж роздумів, як враховувати рівень підготовки і обізнаності тих, для кого подається презентація, які технічні інструменти використовувати, роль візуалізації, застосування нестандартних підходів, як залучити аудиторію – усе на власному досвіді спробували працівники різних структурних підрозділів міськради. Однією з найбільш емоційних вправ було, як у ході гострих дискусій управляти чималою аудиторією, вміти знаходити раціональне зерно і досягати конструктиву.
Нагадаємо, проект, який почався наприкінці минулого року і триватиме до завершення 2020-го, має на меті підвищити ефективність комунікації працівників міської ради та громадськості, навчити посадовців і представників громадських організацій проектному менеджменту, ефективно напрацьовувати заявки на грантові проекти, реалізовувати їх у співпраці влади та громадських організацій.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp