Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники розповіли закарпатцям про важливе (ФОТО)

16 квітня 2019 р., 09:15

У зв’язку із великою кількістю пожеж, які наразі виникають у природних екосистемах краю рятувальники посилено профілактують випадки таких загорань шляхом бесід з населенням.

До прикладу, 13 квітня рятувальники Свалявського та Перечинського підрозділів ДСНС краю розповідали правила пожежної безпеки місцевому населенню сіл Керецьки та Тур’я Поляна. Також нагадували про заборону спалювання сухої рослинності чи сміття на полях, придворових територіях та городах.

Аналогічний захід відбувся й серед громади міста Виноградів. Тут, до фахівців ДСНС приєднались і представники лісового господарства. Під час роз'яснювальної роботи вони нагадали відпочивальникам та місцевим рибалкам про небезпеку розведення багаття у непристосованих для цього місцях, розповіли, що не можна кидати недопалки на суху лісову підстилку, залишати після себе сміття, непогашене вогнище.

Спілкуючись з громадянами фахівці служб роздали їм пам’ятки та листівки, в яких детально викладено правила пожежної безпеки під час відпочинку в лісопаркових зонах.

Шановні громадяни! Рятувальники Закарпаття закликають Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. В першу чергу, не випалюйте пожнивні залишки на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp