Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна і Словаччина розширили угоду про місцевий прикордонний рух

16 квітня 2019 р., 16:28

Україна і Словаччина готові наростити взаємний товарообіг до $1,5 млрд на рік, зазначив Володимир Гройсман.

Україна і Словаччина підписали доповнення до угоди про місцевий прикордонний рух, яким розширюється перелік прикордонних населених пунктів і встановлюється термін безперервного перебування в прикордонній зоні (90 днів).

Про це у вівторок, 16 квітня, повідомив у Тwitter прем'єр-міністр Володимир Гройсман після зустрічі зі словацьким колегою Петером Пеллегріні."Разом з прем'єр-міністром Словаччини підписали ряд документів. Доповнення до Угоди про місцевий прикордонний рух, яким розширюємо перелік прикордонних населених пунктів і встановлюємо термін безперервного перебування у прикордонній зоні (90 днів)", - написав він.Крім того, за словами Гройсмана, підписана декларація про наміри укласти угоду і визначити умови використання частини повітряного простору Словаччини для обслуговування повітряного руху українським провайдером Украерорух у міжнародному аеропорту Ужгород.Прем'єр також зазначив, що Україна і Словаччина готові наростити взаємний товарообіг до $1,5 млрд на рік.Раніше президент Словаччини Андрей Кіска заявив, що Україну чекають і в Євросоюзі, і в НАТО. На його думку, за останні кілька років в Україні було зроблено набагато більше, ніж за попередні десятки років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp