Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті судитимуть депутата

14 березня 2014 р., 15:39

Прокуратурою Закарпатської області депутату районної ради повідомлено про підозру у вчиненні шахрайства, підроблення та використання підробленого документа, а також завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину із штучним створенням доказів.

Встановлено, що 31-річний депутат наприкінці жовтня 2012 року викупив вже пошкоджений вогнем автомобіль, який за маркою та кольором співпадав із його власним. Разом з тим посадовець застрахував своє авто, надавши при цьому компанії фото кузова вже згорілого транспорту. Витримавши паузу у півтора місяці, чоловік вночі сам облив вже попередньо пошкоджене вогнем авто бензином та, запаливши його, викликав правоохоронців. 

Наступного дня депутат звернувся у страхову компанію із заявою про настання страхового випадку – умисне пошкодження третіми особами шляхом підпалу його автомобіля і просив здійснити страхову виплату. Страхова компанія мала сплатити йому 180 тис грн і встигла перерахувати понад 86 тис грн, які чоловік витратив. 

Проте, слідчо-оперативним шляхом обман та шахрайство депутата було викрито і тепер йому доведеться відповідати за свої дії за законом.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp