Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Меркель відповіли щодо "нормандської зустрічі"

17 квітня 2019 р., 18:11

Напередодні Порошенко заявив про підписання у травні-червні документів "нормандської четвірки" щодо Донбасу.

У Берліні поки що не володіють інформацією про час і місце зустрічі лідерів нормандської четвірки, анонсованої президентом України Петром Порошенко. Про це в середу, 17 квітня, заявив представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт, повідомляє Укрінформ.

"Я поки не можу дати чіткої відповіді. Я не можу сьогодні анонсувати ніяких термінів", - сказав Зайберт.Представник канцлера нагадав, що Ангела Меркель завжди говорила, що "нормандський формат" був і залишається "відповідним форматом" для обговорення стану виконання Мінських домовленостей.Як повідомлялося, напередодні Порошенко заявив, що вже в травні або на початку червня будуть підписані документи "нормандського формату", в яких буде передбачено виведення військ з української території, виведення важкої техніки та артилерії, роззброєння незаконних збройних формувань і прийняття рішення про введення "блакитних касок" ООН.Російський президент Володимир Путін сьогодні повідомив, що в його графіку зустрічі нормандської четвірки немає.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp