Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі прикордонники вчили дітей, як поводитися з небезпечними речовинами

18 квітня 2019 р., 18:00

Чопські прикордонники вчили дітей, як поводитися з небезпечними речовинами.

Сьогодні прикордоники Чопського загону завітали у місцеву загальноосвітню школу, аби розповісти дітлахам, як поводитися при виявленні вибухівки та інших небезпечних речовин. Навчання організували у рамках Дня цивільного захисту та об’єктового тренування з питань цивільного захисту.

Провести заняття зі школярами «зелених кашкетів» запросив один із вчителів школи ветеран Держприкордонслужби Віктор Сигайов. Офіцери пояснили учням, як убезпечити себе, якщо натрапиш на підозрілий предмет, вибухівку або гранату. Окрім того, проінструктували і вчителів, як діяти в умовах підвищеної небезпеки та як евакуювати неповнолітніх з навчального закладу. Під час занять школярам також розповіли, як поводитися під час виникнення пожежі, в інших екстремальних ситуаціях та як надавати домедичну допомогу.

Безумовно, такі навчання сподобалися як малечі, так і старшокласникам. Учні молодших класів сприйняли тренування як захоплюючу пригоду, доросліші школярі розуміли важзливість та необхідність навчань такого роду.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp