Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежу в Нотр-Дам пережили 180 тисяч бджіл

19 квітня 2019 р., 22:06

На даху собору розташовані вулики з бджолами, які не постраждали під час масштабної пожежі.

Пожежа в Соборі Паризької Богоматері в Парижі пережили близько 180 тисяч бджіл. Про це в п'ятницю, 19 квітня, розповів бджоляр собору Ніколя Жеан, повідомляє агентство АР.

"У мене таке полегшення. Я бачив супутникові знімки, на яких видно, жоден з трьох вуликів не постраждав під час пожежі", - сказав бджоляр.Він зазначив, що в цілому в цих трьох вуликах, розташованих на даху соборної ризниці, живе близько 180 тисяч комах.Як повідомив Жеан CNN, представник собору запевнив його, що після пожежі бджіл бачили вилітають з вуликів і залітає назад, так що тепер точно зрозуміло, що вони живі.Жеан пояснив, що у бджіл немає легких, а вуглекислий газ виробляє на них седативний ефект. За його словами, коли бджоли відчувають вогонь, то трутні починають їсти мед і захищати головну особина вулика - матку.Бджоляр додав, що поширені на території європейських країн бджоли ні за яких обставин не залишають свої вулики.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp