Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Родини загиблих Героїв отримають житло

19 серпня 2014 р., 18:01

Так розпорядився уряд

На придбання житла сім’ям військовослужбовців, які загинули внаслідок проведення антитерористичної операції на сході України, Уряд виділив 23 617,36 тис. гривень. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України №729-р від 13 серпня, оприлюднене на сайті уряду.

«Виділити 23 617,36 тис. гривень для закупівлі житла для забезпечення сімей загиблих військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які брали безпосередню участь в антитерористичних операціях, здійсненні заходів із забезпечення правопорядку на державному кордоні, відбиття збройного нападу на об’єкти, що охороняються військовослужбовцями, звільнення цих об’єктів у разі захоплення або спроби насильного заволодіння зброєю, бойовою та іншою технікою», - йдеться у розпорядженні.

Відтак, Кабмін зобов’язав Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Адміністрацію державної прикордонної служби, Службу безпеки, Головне управління розвідки Міноборони впродовж двох тижнів надати головним розпорядникам коштів списки членів сімей загиблих, у яких є право на отримання житла і які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов.

Згідно з документом, кошти для забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, осіб рядового й командного складу, що безпосередньо брали участь в АТО, забезпечення правопорядку на державному кордоні, відбитті озброєних нападів на об’єкти, які охороняють військовослужбовці, а також для звільненні цих об’єктів у разі захоплення або спроби примусового заволодіння зброєю, бойовою та іншою технікою буде виділено за рахунок резервного фонду державного бюджету.

Кошти розподілять між обласними державними адміністраціями як головним розпорядникам коштів. Зазначені видатки Міністерство фінансів має здійснити за рахунок коштів резервного фонду Державного бюджету. Відзвітувати за використання коштів розпорядники повинні до 1 грудня 2014 року.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Схожі новини

Міністерство оборони займеться заврешненням скандального будівництва житла для закарпатських військових
Погорелову дали тиждень на вирішення житлових питань сімей військових, що загинули на Сході
Закарпаття: 15 мільйонів виділили для сімей загиблих бійців та військових-інвалідів
На Закарпатті до Дня Збройних Сил України введуть в експлуатацію житло для військовослужбовців
Денис Шмигаль: Уряд виділив кошти на житло військовим, які були поранені на Донбасі
Губаль втретє просить Київ виділити кошти на житло для родин загиблих в АТО закарпатців
Дружини і матері загиблих закарпатців поставили руба житлове питання перед Полтораком
Голова облради попросив мера Ужгорода на ділі посприяти у виділенні квартир учасникам АТО (ФОТО)
Закарпатці борються за дах над головою
Хвора ужгородка може залишитися без житла

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp