Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські комунальні підприємства сплатили понад 700 тисяч податку

24 квітня 2019 р., 10:55

Понад план надійшло 80 тис. грн.

За перший квартал цього року підприємствами і організаціями, що належать до комунатокльної власності міста, сплачено до місцевого бюджету 680 тис. грн. податку на прибуток. Понад план надійшло 80 тис. грн. Виконання становить113,3 %. 
Відповідно до рішення 33-ої сесії Мукачівської міської ради від 30.11.2017 року № 845 «Про Порядок відрахування до Мукачівського міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами міста Мукачева», комунальні підприємства, засновником яких є міська рада, сплачують до бюджету міста 30 % чистого прибутку, що залишається після сплати податків, встановлених чинним законодавством.
За січень-березень 2019 року до місцевого бюджету міста Мукачева надійшли кошти в сумі 432,8 тис. грн., як частина чистого прибутку (доходу) комунальних підприємств, що вилучається до відповідного місцевого бюджету. Понад план надійшло 29 тис. грн.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp