Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Верховний суд підтвердив право на користування земельною ділянкою 100 га для прикордонників

25 квітня 2019 р., 15:30

Зазначеним рішенням відновлено право Мукачівського прикордонного загону на користування вказаною земельною ділянкою та підтверджено статус земель оборони.

Державна прикордонна служба України продовжує вести активну роботу щодо повернення у користування органів охорони кордону відомства незаконно переданих земельних ділянок у зоні їх відповідальності.

Зокрема завдяки послідовній та наполегливій праці Департаменту юридичного забезпечення Адміністрації прикордонного відомства та групи правового забезпечення Мукачівського прикордонного загону спільно з військовою прокуратурою сьогодні, 25 квітня, Верховним Судом залишено в силі рішення судів попередніх інстанцій.

Найвищий суд у системі судоустрою України також визнав недійсним укладений Тячівською районною державною адміністрацією Закарпаття та одним з фермерських господарств договір оренди землі, щодо земельної ділянки площею майже 100 га, яка знаходиться на напрямку декількох прикордонних знаків та безпосередньо межує із контрольно-слідовою смугою державного кордону.

Зазначеним рішенням відновлено право Мукачівського прикордонного загону на користування вказаною земельною ділянкою та підтверджено статус земель оборони.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Схожі новини

Прокуратура повернула у комунальну власність земельну ділянку, яку посадовці Хустської РДА протиправно передали у приватну власність
Відтепер, усі казначеї Закарпаття знають та вміють як користуватись вогнегасниками
Рятувальники навчали працівників обласного центру соціально-психологічної допомоги, як правильно використовувати вогнегасники
Майже 80 тисяч клієнтів АТ "Закарпатгаз" користуються сервісом «Особистий кабінет»
Закарпатських матусь вчать як користуватися соцмережами (ВІДЕО)
Ужгород: Замість дитсадка - пустир (ВІДЕО)
Чи мають право повернені з АТО на власну земельну ділянку?
Прокуратура Ужгорода повернула місту незаконно надану жительці земельну ділянку
Приватний підприємець намагається забрати у дітей місце для відпочинку (ВІДЕО)
На Закарпатті 316 земельних ділянок віддали в оренду більш ніж на 10 років

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp