Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп - Байдену: Ласкаво просимо в гонку, сонний Джо!

25 квітня 2019 р., 17:54

Трамп привітав участь Байдена в президентських перегонах.

Президент США заявив про готовність змагатися з Байденом на виборах і піддав сумніву його розумові здібності.

Президент США Дональд Трамп прокоментував рішення колишнього віце-президента Джозефа Байдена балотуватися в президенти на виборах у 2020 році.

"Ласкаво просимо до перегонів, Джо-сплюха! - написав Трамп у Twitter, не називаючи Байдена за прізвищем. - Сподіваюся, тобі не бракує клепки - а це віддавна ставиться під сумнів - для того, щоб провести успішну кампанію на первинних виборах".

Трамп висловив думку, що конкуренція між Байденом і його суперниками за висунення кандидатури в президенти від партії демократів буде "непринадною". На закінчення Трамп заявив про готовність змагатися з Байденом на виборах.

Раніше сьогодні Байден заявив, що братиме участь у президентських перегонах.Байдену 76 років. Віце-президентом США він був із січня 2009-го до січня 2017 року, коли президентом був Барак Обама. До цього 36 років був членом сенату від штату Делавер - з 1973-го до 2009 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp