Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді чоловік розгулював з військовим штик-ножем (ФОТО)

20 серпня 2014 р., 09:52

Зброю знайшов і хотів продати.

Працівникам карного розшуку ужгородської міліції попався місцевий мешканець, який розгулював по вулицях міста з військовим штик-ножем. 

Ранкової пори по телефону «102» до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля котельні по вулиці Тихого перебуває невідомий чоловік, у якого є предмет, схожии на військовий штик-ніж. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. Чоловіка з ножем міліціонери знайшли неподалік. Ним виявився 33-річний ужгородець. 

Чоловік пояснив, що ніж знайшов й зберігав вдома, а коли йому знадобилися гроші, вирішив його продати, тому й носив з собою. Однак його планам завадили міліціонери... 

Ніж вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp