Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кількість загиблих від перевтоми в Індонезії перевищила 270 людей

29 квітня 2019 р., 09:47

Понад 270 співробітників виборчих комісій в Індонезії померли від перевтоми під час виборів і подальшого підрахунку голосів.

В Індонезії через перевтому під час виборів і підрахунку голосів померли 272 співробітники виборчих комісій і ще понад 1,8 тис. перебувають у лікарнях. Про це в неділю, 28 квітня, повідомив представник центральної виборчої комісії країни, повідомляє DW.

Міністерство охорони здоров'я Індонезії закликало медичні установи надавати максимальну допомогу хворим працівникам комісій, а міністерство фінансів працює над виділенням компенсацій сім'ям померлих.

Центральна виборча комісія країни потрапила під вогонь критики через загибель співробітників.

"Комісія не є розсудливою в управлінні завантаженням персоналу", - заявив заступник голови передвиборної кампанії опозиційного кандидата в президенти Прабово Субіанто Ахмад Музан.

У виборах взяли участь понад 150 мільйонів людей - підрахунок тривав протягом 10 днів.

Вибори, які відбулися в країні 17 квітня, вважаються "найскладнішими в світі". Вони пройшли мирно, але були дуже масовими. Участь в них взяли 80% з 193 мільйонів виборців, які одночасно вибирали президента, депутатів двопалатного Народного консультативного конгресу, а також членів регіональних і місцевих законодавчих органів.

Кожен з виборців повинен був заповнити по п'ять бюлетенів на 800 тисячах виборчих дільниць. Співробітники виборчих комісій повинні були підраховувати голоси в бюлетенях вручну.

Варто зазначити, що кількість загиблих постійно збільшується. Спочатку повідомлялося про 54 загиблих і 32 госпіталізованих. Пізніше стало відомо про 92 загиблих і 374 постраждалих, а пізніше в загиблих значилися 139 співробітників виборчкомів Індонезії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp