Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко анонсував зустріч із Зеленським (ВІДЕО)

30 квітня 2019 р., 19:17

Чинний глава держави заявив, що всім партнерам країни зараз треба продемонструвати єдину українську позицію.

Чинний президент України Петро Порошенко подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з офіційними результатами виборів, які сьогодні оголосила Центральна виборча комісія. "Володимир Зеленський і я під час телефонної розмови домовилися зустрітися найближчим часом", - повідомив Порошенко на своїй сторінці в Facebook увечері у вівторок, 30 квітня.

Він також зазначив, що Російська Федерація заслуговує на істотне посилення санкцій проти неї. "Російська Федерація заслуговує на істотне посилення санкцій проти неї. Це питання буде головним, чому присвячу останні тижні своїх президентських повноважень. Але продовжити і завершити вирішення цієї проблеми - це вже відповідальність нового президента. Тому вважаю, що ми повинні були б скоординувати наші зусилля", - сказав Порошенко.

"Зараз ми повинні продемонструвати всім нашим партнерам єдину українську позицію в той час, коли роздачею російських паспортів на окупованих територіях Кремль здійснює черговий етап гібридної війни проти України. Таким чином Путін готує обґрунтування нового витка військової агресії під приводом нібито захисту прав громадян Росії", - додав глава держави.

Нагадаємо, за Зеленського свої голоси віддали 73,21% українців, за Порошенка - 24,45%.

Відео за посиланням.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp