Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В аеропорту Бориспіль показували карту України без Криму

30 квітня 2019 р., 19:27

Про трансляцію відео в будівлі аеропорту правоохоронцям повідомив один з пасажирів.

Поліцейські встановлюють обставини інциденту і готують матеріали для оголошення підозри замовникам і творцям відеопродукту.

Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за фактом трансляції в Борисполі відеоролика, на якому карта України зображена без Автономної республіки Крим, інформує прес-служба відомства 30 квітня.

Про трансляцію відео в будівлі аеропорту правоохоронцям 29 квітня повідомив один із пасажирів.

"Поліцейські документують факт поширення незаконного відеоконтенту і опитують працівників аеропорту, встановлюють осіб, які монтували і надали проморолик для розміщення. Попередньо встановлено, що лист з пропозицією про розміщення відеоконтенту надійшов на підприємство з Міністерства інформаційної політики", - сказано в повідомленні поліції.

Повідомляється, що кримінальне провадження відкрито за статтею, що передбачає відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Зараз поліцейські встановлюють обставини інциденту і готують матеріали для оголошення підозри замовникам і творцям відеопродукту.Раніше французьке інформаційне агентство Agence France-Presse опублікувало карту світу, на якій анексований Крим позначений одним кольором з Росією.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp