Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Увага! Проводиться конкурс на краще представлення української книги

20 серпня 2014 р., 12:12

З метою популяризації вітчизняного книговидання серед широких кіл громадськості та відзначення кращих періодичних видань, радіо- і телепередач визначеної тематики Держкомтелерадіо щороку проводить Конкурс на краще представлення української книги в друкова

Відповідно до Положення про конкурс, редакції періодичних видань, радіо- та телекомпанії, видавництва та видавничі організації, бібліотеки, навчальні заклади, громадські та творчі організації подають до Держкомтелерадіо України на конкурс один примірник публікації в газеті, журналі, а також радіо- та телепередачі, які присвячені українській книзі (на аудіо- та електронних носіях – CD DVD). 

Висунуті творчі роботи слід подавати до Держкомтелерадіо України на розгляд журі до 15 січня 2015 року.

До творчих робіт, висунутих на конкурс, додаються: лист звернення до журі конкурсу; анотація з аргументацією висунення роботи на конкурс; довідка про автора; відгуки у пресі про роботу, якщо такі є. 

Газетні та журнальні публікації, радіо- та телепередачі (на аудіо- та електронних носіях), а також матеріали до них, направляються до Держкомтелерадіо України з позначкою «Конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ у 2014 році» за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, департамент видавничої справи і преси.

З Положенням про щорічний конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо України в рубриці www.comin.gov.ua «Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменитих дат» 
В.о. начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА В.Комарницький

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp