Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги споживачів! Усі діючі тарифи оприлюднені на сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут»!

3 травня 2019 р., 18:00

Те що варто знати споживачам.

Дирекція ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує побутовим та юридичним споживачам, що інформація про всі діючі тарифи розміщена на офіційному сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» у відповідній рубриці «ТАРИФИ».

У рубриці «Тарифи» ви завжди можете знайти інформацію про тарифи для побутових споживачів, ціни на універсальні послуги, тариф на постачання за вільними цінами, «зелені» тарифи на електричну енергію для приватних домогосподарств, а також інформацію про фактичну оптову ринкову ціну (погодинну/щоденну).Інформація про тарифи оновлюється оперативно, тож велике прохання до всіх споживачів, особливо юридичних, слідкувати за ними і в своїй щоденній діяльності керуватися діючими тарифами!

Також нагадуємо, що в разі виникнення питань щодо цін і тарифів ви завжди можете звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером 0-800-50-59-60 (Пн-Чт: 08:00-17:00, Пт: 8:00-16:00 (обідня перерва: 12:00-12:48) або до інформаційно-консультаційного центру за номером (0312) 42-99-92 (за цим же графіком).

Дирекція ТОВ «Закарпаттяенергозбут» вдячна споживачам за порозуміння та вчасні розрахунки!





Прес-служба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp