Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський в Раді зустрівся з главами фракцій

4 травня 2019 р., 23:35

Володимир Зеленський хоче отримати можливість для розпуску Верховної Ради

Володимир Зеленський заявив, що головне питання - проведення інавгурації. Він пропонує її провести 19 травня.

Новообраний президент України Володимир Зеленський прибув до Верховної Ради на зустріч з керівниками парламентських фракцій. Про це повідомляє Інтерфакс-Українав суботу, 4 травня.

Зеленський сказав, що запропонує народним депутатам проголосувати за проведення інавгурації 19 травня.

"Ми будемо пропонувати 19 травня. Це найголовніше питання, і ми з нього почнемо", - сказав він біля будівлі Верховної Ради.

Зеленський додав, що крім питання інавгурації може відбутися діалог з представниками депутатського корпусу з інших питань.

"Можуть бути також різні зустрічі, окремі зустрічі. Але спочатку ми домовилися провести цю першу зустріч, і хоча б про щось уже домовитися", - зазначив новообраний президент.

Він також зазначив, що чекає від сьогоднішньої зустрічі знайомства з депутатами і лідерами фракцій. "Чекаємо результатів", - додав Зеленський.

На питання журналіста про те, чи є у нього пропозиції до Верховної Ради щодо того, що Росія вже почала видавати російські паспорти жителям ОРДЛО, новообраний президент сказав: "Готуємо. У нас є кілька ходів, скажімо так. Ми в цьому повинні бути креативними, швидкими і розумними: такими, якими ми є. Тому ми будемо готувати і потім покажемо все. Я вийду і розповім - секретів немає".

Раніше в суботу ЗМІ повідомили, що Зеленський обговорив дату інавгурації з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Зазначимо, напередодні в Раду було внесено постанову про проведення інавгурації Зеленського 19 травня. Парламент зможе розглянути дане питання не раніше наступного пленарного тижня, який намічений на 14 травня.

Згідно із законодавством, інавгурація президента має відбутися не пізніше 2 червня.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp