Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лунченко вимагає негайного приїзду голови Державного агентства лісових ресурсів України

20 серпня 2014 р., 14:22

Причина: необхідність негайного врегулювання питання щодо призначення нового керівника лісгоспу на Іршавщині.

Мешканці Іршавського району, представники депутатського корпусу, керівництво районної ради зустрілися із головою Закарпатської облдержадміністрації Валерієм Лунченком у середу, 20 серпня. 

Представники Іршавського району вимагали якнайшвидше владнати питання припинення договору з попереднім керівником лісгоспу та погодження нового керівника. Валерій Лунченко зазначив, що це не в його компетенції і відразу провів телефонну розмову з головою Державного агентства лісових ресурсів України Валерієм Черняковим. 

- Питання повинно бути обговорено з громадськістю, депутатським корпусом, щоб знайти порозуміння. Ви приймаєте рішення щодо призначення чи звільнення когось з керівників. У мене, як в керівника області є таке прохання і вимога: особисто врегулювати це питання у найкоротші терміни, найближчим часом приїхати до Закарпаття, - наголосив у розмові з керівником Держагентства лісових ресурсів Валерій Лунченко. 

У свою чергу, Валерій Черняков пообіцяв приїхати в Закарпатську область та разом з громадою і депутатським корпусом Іршавського району вирішити питання щодо нового керівника лісгоспу. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp