Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кабміні уточнили ціну на газ для населення в травні

9 травня 2019 р., 09:15

Якщо нарахування за газ будуть іншими, ніж 8 247 гривень за тисячу кубічних метрів газу, населення має можливість звернутися зі скаргами.

Ціни на газ для підприємств теплокомуненерго і постачальників у травні складе 8 247 гривень за тисячу кубічних метрів. Про це йдеться в повідомленні на урядовому порталі.Повідомляється, що Кабінет Міністрів надав можливість НАК "Нафтогаз України" знизити ціни на газ для населення. Таке рішення відповідає меті ринкового ціноутворення на природний газ для всіх категорій споживачів.У Кабміні наголошують, що це відповідає зобов'язанням України перед Міжнародним валютним фондом. "Якщо нарахування за газ будуть іншими, ніж 8 247 гривень за тисячу кубічних метрів газу, населення має можливість звернутися зі скаргами на урядову "гарячу лінію" 15-45", - додали в уряді.Раніше в Мінфіні заявили, що постанова Кабміну, яка дозволяє знижувати ціну на газ для населення, відповідає зобов'язанням, які взяла на себе Україна в програмі співпраці з МВФ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp