Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Літня закарпатка загинула у вогні (ФОТО)

9 травня 2019 р., 11:00

Життя обірвалося страшно

07 квітня о 17:04 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу в багатоквартирному житловому будинку, що в м. Чоп на вул. Миру. Осередком загорання стало помешкання на третьому поверсі міської п'ятиповерхівки. Про те, що з квартири йде дим, повідомили стурбовані сусіди.

До місця події поспішили бійці ДСНС 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп На час прибуття рятувальників, квартира була вщент заповнена димом. Під час гасіння всередині оселі бійці ДСНС виявили тіло людини. Пізніше з'ясувалося, що це 70-річна бабця, яка мешкала разом з онуком. Останній, на момент трагедії, був на роботі. Зі слів рідних, старенька, через вади здоров'я, була прикута до ліжка, але любила закурити. Очевидно черговий недопалок і забрав людське життя. Правда, остаточну причину та інші деталі справи з'ясовують правоохоронці.

О 17:15 пожежу було локалізовано, а через 10 хвилин повністю ліквідовано. Усього на пожежі працювало 4 вогнеборці та автоцистерна.

Вогнем знищено диван та постільні речі, а також закопчені стіни кімнати.







У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp