Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Кличко готується до виборів у Раду - ЗМІ

8 травня 2019 р., 22:25

Своє рішення Володимир Кличко озвучить у червні

Колишній боксер Володимир Кличко може очолити список УДАРу на виборах до парламенту, повідомляють ЗМІ.

Колишній боксер Володимир Кличко може піти в політику, очоливши на парламентських виборах партію УДАР. Про це Українській правді розповіли джерела в оточенні мера Києва, брата Володимира.

За словами співрозмовника, остаточних рішень поки ще немає, а сам Володимир до кінця не вирішив, чи потрібно йому це. Але розмови про потенційну політичну кар'єру Кличка-молодшого активно ведуться в оточенні УДАРу й у "високих кабінетах країни".

"Володі треба закінчити ще багато справ і мова не тільки про бізнес. Дуже багато залежить від того, чи будуть вибори дострокові чи термінові", - пояснив співрозмовник.

За його словами, своє рішення Володимир Кличко озвучить у червні.Раніше ЦВК заявила про готовність до дострокових виборів у ВР. Голова ЦВК Тетяна Сліпачук зазначила, що до парламентських виборів необхідно вирішити проблемне питання щодо публічних закупівель.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp