Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Росії за день скасували п'ять рейсів із SSJ-100

8 травня 2019 р., 23:31

"Аэрофлот" за день скасував п'ять рейсів з SSJ-100

Російський "Аэрофлот" скасував у середу, 8 травня, п'ять рейсів з використанням літака Sukhoi Superjet 100, свідчить онлайн-табло аеропорту "Шереметьево".

Скасовані парні (з перевезенням туди-назад) рейси до Самари, Пермі, Нижнього Новгорода, Гетеборга (Швеція) і рейс з Ростова-на-Дону, повідомляє Інтерфакс.

Джерело агентства в одній з авіакомпаній, що експлуатують SSJ-100, зазначило, що скасування рейсів незалежно від типу літака - стандартне явище. "Будь-який літак проходить передпольотні процедури, і в разі виявлення будь-яких неполадок машина усувається від польоту", - сказав він.

Як видно з онлайн-табло Шереметьево, Аэрофлот скасував у середу кілька рейсів і з використанням іноземних повітряних суден, у тому числі в Гельсінкі і назад (виконується на Airbus A320 / 321) і з Іркутська в Москву (на Airbus A330).

Нагадаємо, що 5 травня літак Superjet 100 авіакомпанії Аэрофлот здійснив аварійну посадку в аеропорту Шереметьево. Борт виконував рейс з Москви до Мурманська і злетів о 18:03. О 18:25 пілоти доповіли про аварійну ситуацію, через п'ять хвилин після цього літак здійснив посадку. Почалася евакуація пасажирів з допомогою рятувальних трапів.

Як повідомлялося, з 78 людей, якы перебували на борту, вижили 37. Загинула 41 особа, серед загиблих також громадянин США.

Основною версією загибелі людей під час аварії в Шереметьево є помилка пілотів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp