Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі безробітні друкували фальшиві долари та гривні

15 травня 2019 р., 08:44

На замовлення фальшивомонетники могли виготовити будь-яку партію підробок, використовуючи матеріали, максимально схожі на справжні.

Співробітники Служби безпеки України в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі припинили діяльність угруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні фальшивих купюр.

"Оперативники спецслужби встановили, що троє безробітних жителів Краматорська і Бердянська налагодили масове виробництво фальшивих доларів США та українських гривень. За підроблені кошти зловмисники придбали автомобілі і намагалися купити нерухомість в Запорізькій і Донецькій областях. Підробки вони також реалізовували "клієнтам", - повідомляє прес-центр СБУ.

Співробітники спецслужби задокументували факт продажу зловмисниками 39 фальшивих купюр номіналом сто доларів США. На замовлення фальшивомонетники могли виготовити будь-яку партію підробок, використовуючи матеріали, максимально схожі на справжні.

"Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили та вилучили підроблені кошти, обладнання для друку фальшивих купюр і грошове кліше для виготовлення підробок", - йдеться в повідомленні.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчо-оперативні дії. Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp