Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військові знищили значну кількість бойовиків - Тимчук

21 серпня 2014 р., 08:08

А також - 2 установки БМ-21 «Град», 3 танка і 2 БМД, захопили 2 танка і 2 БМД.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Дмитро Тимчук. 

"Сили АТО продовжують наступальні дії по ряду напрямків. Тривають бойові зіткнення в районах н.п.Донецк, Луганськ, Іловайськ, напружена ситуація залишається в районі Саур-Могили. Йде зачистка підрозділами сил АТО н.п.Станіца Луганська, Маломиколаївка, Іллірія, Землянки. 

Сили АТО посилюють оборонні позиції в районі н.п.Новосветловка і Хрящувате, забезпечуючи контроль ділянки траси М-04, що з'єднує Луганськ з іншою частиною території, контрольованої «ЛНР». 

В ході активних дій силами АТО знищено значну кількість живої сили бойовиків, в результаті вогневих і авіаційних ударів знищені 2 установки БМ-21 «Град», 3 танка і 2 БМД, захоплено 2 танка і 2 БМД противника. Дана техніка раніше була перекинута на Донбас з Росії. 

Тривають обстріли позицій сил АТО, в тому числі з боку Росії. Зокрема, з боку РФ було здійснено 9 мінометно-артилерійських обстрілів".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp