Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський коледж відкрив двері (ФОТО)

15 травня 2019 р., 16:50

15 травня 2019 року в Ужгородському торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету пройшов День відкритих дверей.

Студенти та викладачі закладу зустрічали гостів - учнів ужгородських шкіл. З кожної спеціальності підготували презентаційний стіл та стенди про професії, які можна опанувати в закладі.

Студенти спеціальності “Харчові технології” власноруч приготували солодощі дегустаційного столу, де всі охочі могли скуштувати лакомини. Для гостів провели майстер клас по виготовленню троянд з марципанової маси. Також студенти продемонстрували своє вміння сервірувати стіл.

Юнаки та дівчата, котрі опановують спеціальність “Туризм”, розповіли, що після навчання вони можуть працювати менеджерами як в'їзного і виїзного туризму, так і менеджерами туристичних агентств. Також можуть бути туроператорами, турагентами, екскурсоводами, гідами тощо. Під час навчання в коледжі разом з викладачами вони здійснюють безліч поїздок, вчаться складати власні маршрути як по Україні, так і за кордоном. Для охочих студенти провели майстер клас по в'язанню туристичних вузлів.

Свої здобутки демонстрували також студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа”. З розвитком туризму в краї ця спеціальність набуває особливої актуальності. Майбутнім абітурієнтам розповіли про величезну кількість баз практики, де студенти коледжу проходять практичне навчання.

Про перспективи навчання розповіли майбутнім абітурієнтам також обліковці та фінансисти. В закладі проводиться велика кількість позааудиторних заходів: фахові тижні, олімпіади, конкурси тощо. Постійно відбуваються зустрічі з колишніми випускниками коледжу, які надихають студентів власним професійним успіхом.

В коледжі готують спеціалістів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Гостям закладу розповіли, що після закінчення коледжу по цій спеціальності, випускник може працювати комерційним директором, торговельним агентом, митним брокером, маркетологом, менеджером з реклами, фахівцем з захисту прав споживачів тощо.

Для гостів організували концерт. Студенти зі сцени розповіли про свої досягнення в навчанні, про спортивні перемоги в міських, обласних змаганнях, про призові місця у міжнародних професійних конкурсах, які вони здобували у Словаччині в містах Пряшів, Свіднік та Гуменне. Гості закладу могли побачити і оцінити творчі виступи талановитих студентів коледжу.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp