Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Старша донька Яценюка завітала на Закарпаття (ФОТО)

21 серпня 2014 р., 08:44

Вітчизняний туризм також потрібно підтримувати.

У найстрашніше літо в історії незалежної України діти високопосадовців не забувають й про відпочинок.

Так доньки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та генпрокурора Віталія Яреми вже встигли позасмагати на закордонних курортах.

Тим часом син глави МВС Арсена Авакова подався "робити щось корисне" до добровольчого батальйону, а Ярема-молодший "духовно розвивається".

Подробиці про "літні канікули" небідних діточок довідалась газета "Вести".

Наприклад, не секрет, що син глави МВС Арсена Авакова Олександр на початку серпня подався добровольцем у батальйон "Київ-1".

Тож тепер час від часу хлопець викладає в мережі фотографії у формі зі зброєю, а також пише звіти про свої будні. Та Сашко запевняє, що він на цьому не піариться.

"Я не піарюсь, а роблю щось корисне", - зауважив він.

Син Авакова запевняє, що робить щось корисне, а не піариться. До слова, раніше на службу в зону АТО відправився син Анатолія Гриценка - Олексій.

А от син генпрокурора Віталія Яреми Валерій на передову не пішов. Хлопець, як і раніше, не закриває свій профіль у соцмережі, але нічого про себе там і не пише. Натомість регулярно публікує якісь тексти та картинки про духовний розвиток.

Його ж сестра Ілона, схоже, більше думає про тілесні радощі - дівчина проводить свої літні канікули на узбережжі Егейського моря.

"Війна - війною, а відпочивати треба", - певно думає Ілона Ярема. На турецькому курорті Бодрум донька Яреми живе в розкішному готелі, де найдешевший номер на добу коштує близько тисячі доларів.

Тур на тиждень з сніданками і вечерями обійдеться в 7-8 тисяч доларів, а путівка "все включено" - в 10 тисяч і більше.

"Дійсно, Ілона зараз у Туреччині. А ось я цього літа ще не відпочивав, на жаль", - побідкався син генпрокурора Валерій.

Старша донька прем'єр-міністра Арсенія Яценюка Крістіна в червні теж була за кордоном - відпочивала в місті Дальян, що на південному заході Туреччини.

Після їздила з молодшою ​​сестрою Софією в Одесу, де у них живе багато знайомих.

Зараз же 14-річна Крістіна знаходиться в Закарпатті.

"Тут чудовий світанок, запаморочливий вид відкривається перед очима. А під вечір стає таємничо і трохи страшно", - написала дівчина на своїй сторінці в соціальній мережі.




Харьков 21.08.2014 11:21 IP: 153.21.151.178
Господа, что-то мозги у вас набекрень. Где девушки должны быть (особенно в 14 лет) на передовой? А почему автор этой "сенсации" не защищает Отчизну? О гламурчике писать спокойнее?
Микола Жовчний 21.08.2014 10:18 IP: 226.52.113.92
Пошлятиною попахує, при чому тут діти. Якщо ви вже до цього опустилися, нарисуйте - в яких трусах ходить редактор цього сайту.
Розум 21.08.2014 09:16 IP: 170.184.175.46
Так,їм холодна зима в Україні не загрожує.Люди,вас досі мають за стадо баранів!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp