Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Естонський фахівець Кирило Куренко – офіційно головний тренер «Минаю»

16 травня 2019 р., 14:45

Естонський фахівець Кирило Куренко офіційно став повноцінним головним тренером ФК «Минай»

14 травня, він підписав контракт із клубом.

Таким чином, К. Куренко буде тренувати команду не тільки до кінця сезону, а й розпочне з нею наступний.

Як зазначив після підписання контракту президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк, спеціаліст з Естонії за час роботи з командою, а ще раніше з ДЮСШ «Минай», зарекомендував себе як дуже здібний та амбітний фахівець, який буде прагнути разом з нашим клубом досягти успіху.

«Кирило має дуже сучасний підхід до тренерської діяльності і це нам імпонує, – розповів президент ФК «Минай» В. Пересоляк. – Він зміг у важкий для команди час її очолити і змінити ситуацію. Нами наданий Кирилу великий кредит довіри, сподіваюсь він буде його виправдовувати».

Сам 28-річний естонський наставник дуже прагне виправдати надані аванси. «Це призначення – великий крок для мене у моїй тренерській кар’єрі, – зізнався він. – В мене велика мотивація розвиватися у футболі, адже тренерство – це те, чому присвячую більшу частину свого життя».

Наразі у К. Куренка завдання незмінне – здобути максимум очок у 3 іграх та спробувати вийти до Першої ліги. «Треба вигравати наступні матчі, а вже потім думати про майбутнє та ставити нові цілі», – зазначив він.

За словами новоспеченого тренера, він вже цілком адаптувався до рівня Другої ліги чемпіонату України і вважає, що «Минаю» цілком по силам виконати поставлене завдання. «У нас найкраща команда в лізі і ми маємо вигравати всі матчі, які залишилися»,- констатував він.

Інформаційний департамент ФК «Минай»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp