Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аеропорт "Ужгород" платитиме кошти у випадку збитковості польотів рейсу "Київ-Ужгород"

16 травня 2019 р., 15:30

Сьогодні 16 травня відбулась чергова сесія Закарпатської обласної ради, на якій розглянули питання зміни до програми фінансування ужгородського аеропорту. Про це інформує сайт "Мукачево нет"

Цим рішення депутати дофінансували програму на 2 мільйони гривень.

Як розповів Mukachevo.net голова обласної ради Михайло Рівіс, сьогодні організацію польотів поклали безпосередньо на ужгородський аеропорт.

"Тобто це є програма діяльності Аеропорту Ужгород. Оскільки організатором польотів буде саме Аеропорт Ужгород, у випадку збитковості польотів на момент накатки рейса, щоб він міг покрити ці збитки за рахунок виділених коштів", - розповів Михайло Рівіс.

Згідно цього договору аеропорт буде організатором польотів, а контрагент буде "Мотор Січ".

"Вона (Мотор Січ, - ред.) надає послуги польоту і надає послуги реалізації квитків, але аеропорт бере на себе організацію видаткової частини, тобто якщо літак буде незаповнений, це має покрити аеропорт. Кошти надались для того, аби аеропорт мав з чого покривати видатки у час накатки рейса", - каже голова облради.

Михайло Рівіс додає, що з Мотор Січчю домовленість вже є. Представники компанії зараз знаходяться на Закарпатті, тому сьогодні або завтра договір буде підписано.

Разом з тим, сьогодні під час голосування депутати внесли зміни до програми таким чином, що б профільні комісії бюджету та інфраструктури мали можливість кожного місяця проводити аудит, тобто Аеропорт Ужгород кожний місяць звітуватиме про використані кошти.

Нагадаємо, як писало Mukachevo.net авіасполучення Ужгород – Київ планують відновити 3 червня.

Директор Аеропорту Ужгород Руслан Ліс зазначив Mukachevo.net, що відновлені рейси літатимуть понеділок, середа та п'ятниця. У 6:45 ранку буде виліт і у 20:15 вечора він повертається.

Також, Руслан Ліс додає, час рейсу налаштовний так, що прилетівши з Ужгорода до Києва, там одразу ж можна буде потрапити на літак до Одеси.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp