Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі загинув боєць ЗСУ, ще один поранений

16 травня 2019 р., 23:40

Українські військові відповідали на провокації сепаратистів

Противник вів вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Загинув один український військовий, ще один був поранений, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні в четвер, 16 травня.

Противник вів вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Водяне, Новотроїцьке, Кам'янка, Богданівка, Павлопіль.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ сепаратисти обстрілювали позиції біля Новозванівки.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - відзначили в штабі і запевнили, що ситуація на фронті контролюється.

Нагадаємо, за добу 15 травня на Донбасі зафіксували 24 обстріли з боку сепаратистів. Тоді ЗСУ не зазнали втрат. У свою чергу, українські військові у відповідь вогнем знищили одного сепаратиста і збили ворожий безпілотник.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp