Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В аеропорту Бориспіль знайшли партію бурштину в солодощах

18 травня 2019 р., 23:55

Виявлений бурштин і вафлі

Силовики проводять перевірки. Буде встановлена вартість бурштину, яка може скласти не одну сотню тисяч гривень.

Громадянин України через київський аеропорт Бориспіль намагався вивезти 15 кілограмів бурштину. Про це повідомляє Держприкордонслужба в суботу, 18 травня.

Відзначається, що українець мав намір вилетіти в Китай транзитом через одну з європейських країн.

"Однак інформацію про наміри чоловіка завчасно отримали співробітники оперативно-технічних підрозділів прикордонного відомства. Тому коли 30-річний українець прибув для проходження контролю, оперативники, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ і представники митниці провели стосовно нього ретельну перевірку", - йдеться в повідомленні.

У результаті огляду спільна прикордонно-митна група серед багажу чоловіка виявила близько 15 кілограмів бурштину. Він був захований в особистих речах серед солодощів.

Зараз тривають перевірки, буде встановлена ​​вартість знахідки, яка може скласти не одну сотню тисяч гривень.

Нагадаємо, в Одеській області СБУ вилучила понад шість тонн бурштину, розфасованого і відібраного для огранки, а також понад півтонни обробленого каменю.

Також повідомлялося, що на Закарпатті прикордонники знайшли в баку автомобіля Mercedes 25 кілограмів бурштину. Контрабанду намагався вивезти 43-річний житель Тернопільської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp