Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вчора поліція Закарпаття вилучила партію цигарок, що була прихована в коробках з-під пряників

20 травня 2019 р., 11:20

Тютюнова контрабанда

19 травня 2019 року, на митному посту «Неветленфолу» працівники Закарпатської митниці ДФС спільно з прикордонниками припинили незаконне вивезення тютюнових виробів. 
В напрямку «виїзд з України» в’їхав вантажний автомобіль «Fiat Ducato», з українською реєстрацією, під керуванням громадянина України. Співвітчизник прямував у приватних справах у Чорногорію. 
При усному опитуванні українець повідомив, що нічого забороненого до вивезення з митної території України та прихованого від митного контролю не перевозить. 
В результаті здійснення повного огляду працівники митниці виявили приховані від митного контролю 1380 пачок тютюнових виробів без акцизних марок України. Цигарки були приховані у картонних коробках з-під пряників та цукерок. 
Таким чином, громадянин України намагався перемістити через митний кордон України товари з приховуванням від митного контролю. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі ст. 511 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил, цигарки вилучено.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp