Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Путін помилував громадянина України

20 травня 2019 р., 21:08

Володимир Путін помилував чотирьох осіб

У липні 2017 року Сергія Гладкобородова засудили за крадіжку в Москві. Він подав клопотання про зняття судимості.

Президент Росії Володимир Путін підписав укази про помилування чотирьох осіб, серед них один українець. Про це повідомляє портал правової інформації РФ у понеділок, 20 травня.

Зазначається, що Путін звільнив від відбування покарання росіян Владилена Литвинова, Гайнікамал Аюпову і Жанну Саламатіну.

Таке ж рішення було прийняте стосовно Сергія Гладкобородова, який є громадянином України. У липні 2017 року в Москві Гладкобородова засудили за крадіжку. Він подав клопотання про зняття судимості, так як через неї не міг в'їжджати в Росію, щоб доглядати за тяжкохворою матір'ю.

В указі Путіна зазначається, що документ був підписаний, "керуючись принципами гуманності". Тепер з українця знімуть судимість. Указ набуде чинності через 10 днів.

Нагадаємо, у 2018 році п'ятий президент України Петро Порошенко видав укази про помилування 14 осіб, засуджених на різні терміни покарання. Серед помилуваних - дев'ятеро жінок і п'ятеро чоловіків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp