Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Податкова знижка на оплату допоміжних репродуктивних технологій

21 травня 2019 р., 15:40

Те, що варто знати

21 травня в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів відбувся День цивільного захисту, куди також були запрошені і рятувальники, які зробили цей захід не тільки повчальним, але й цікавим та пізнавальним.

Все розпочалося із практичного відпрацювання евакуації учителів та учнів із навчального закладу, а далі надзвичайники пояснили присутнім важливість проведення подібних заходів та порядок дій при виникненні пожежі чи іншої надзвичайної події. Під час практичної частини, окрім демонстрації рятувального оснащення, що знаходиться у пожежному автомобілі, ДСНСки нагадали правила користування вогнегасником. Всі бажаючі мали змогу самостійно використати його на практиці. Без гасіння умовної пожежі також не обійшлося – подавали воду в осередок умовного горіння.

Проведення таких інформаційно-роз'яснювальних та повчальних заходів дозволяє закріпити знання молоді з питань безпеки життєдіяльності, застерегти їх від необдуманих вчинків та навчити правильно діяти в екстренних ситуаціях.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp