Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірські рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку

22 травня 2019 р., 15:05

21 травня о 06:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в урочищі Мерешор, що у селі Колочава Міжгірського району

 

Об’єктом займання стало горище житлового будинку, що належить мысцевому 45-рычному жителю. Ознаки горіння виявила дружина, яка на момент пожежі перебувала у поруч розташованій літній кухні. Незволікаючи негайно зателефонувала рятувальникам.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців державних пожежно-рятувальних постів с. Колочава та Синевир. Усього працювало три одиниці техніки та сім чоловік особового складу.

О 07:11 пожежу вдалося локалізувати, й о 07:41 повністю ліквідувати. Пожежею знищено крівлю та перекриття на площі близько 32 кв. м, речі домашнього вжитку. Від знищення вдалося врятувати літню кухню господарів та поруч розташований сусідський житловий будинок.

Остаточну причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи, але імовірніше за все загорання виникло через коротке замикання електромережі.

Загиблих та травмованих на пожежі немає.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp